EKONOMİ

VİLLA VE LÜKS KONUTLARDA NE TÜR MUTFAKLAR TERCİH EDİLİYOR?

VİLLA VE LÜKS KONUTLARDA NE TÜR MUTFAKLAR TERCİH EDİLİYOR?

Özgören Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Özgören, villa ve lüks konutlarda son dönem ne tür mutfaklar tercih edildiğini açıkladı. Özgören ayrıca, 14 Ekim Cuma günü saat 11.00’de Özgören Grup’ta düzenlenecek Franke Mutfak Ankastre Ürünleri canlı mutfak performansı etkinliğine tüm Denizli İş Dünyasını davet etti.

ÖZEL RÖPORTAJ

Villa ve lüks konutlarda son dönem ne tür mutfaklar tercih ediliyor. Bu soruya yanıt Özgören Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Özgören’den geldi. Hilal Özgören “Evlerde son dönemlerde modern mutfaklara yönelindi. Daha sade, daha modernliğe ve hızımıza ayak uyduracak ürünler tercih ediliyor. Firmalarda daha hızlı pişiren, ankastreler, ocaklar, davlumbazlar, fırınlar üretmeye başladılar. Franke’de bunlardan biri” diye konuştu.


HİLAL ÖZGÖREN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...
 

Özgören Grup Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Özgören, Özgören Grup olarak Franke Mutfak Ankastre Ürünleri’nin Denizli’de ana bayisi olduklarını ve Türkiye’nin en geniş ürün teşhirini yaptıklarını belirterek “Franke Mutfak Ankastre Ürünleri ile birlikte 14 Ekim Cuma günü saat 11.00 – 19.00 arasında Franke canlı mutfak performansı etkinliği düzenliyoruz. Tüm sanayicilerimizi, mimarlarımızı, mühendisleri, dostlarımızı, ev hanımlarını; herkesi etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

 

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon