EKONOMİ

KATILIMCILARIN NİTELİKLİ OLMASI HALİNDE SEKTÖRÜ YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR

KATILIMCILARIN NİTELİKLİ OLMASI HALİNDE SEKTÖRÜ YOĞUN GÜNLER BEKLİYOR
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Turkuaz Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zeybekci, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Zeybekci “Fuar gerçekten verimli. Katılımcıların nitelikli olması halinde sektörü yoğun günler bekliyor” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Turkuaz Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Ayşen Zeybekci, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

AYŞEN ZEYBEKCİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Zeybekci “Pandemide bizler sektör olarak üretime ara vermedik. Fuarların farklı bir heyecanı var. Bu heyecanı yaşamak bizlere iyi geldi. Bu heyecanı alıcılarda yaşıyor. Müşterilerde yaşıyor. Tüm dünyadan katılımcı çok güzel. Herkes fuarı özlemiş. Fuarda buluştuk. Fuar gerçekten verimli. Umarım fuarın devamı gelir. Katılımcıların nitelikli olması halinde sektörü yoğun günler bekliyor. Tüm Denizli’ye fuar hayırlı olsun. Siparişe dönük görüşmelerimiz de oldu” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon