EKONOMİ

HOMETEX FUARI’NIN EN GENÇ KATILIMCISI DENİZLİ METROPOL’E KONUŞTU

HOMETEX FUARI’NIN EN GENÇ KATILIMCISI DENİZLİ METROPOL’E KONUŞTU
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılıp stant açanlar arasında 21 yaşıyla en genç katılımcı unvanını alan Tolpar Tekstil Kurucusu İbrahim Eren Şen, başarı hikayesini Denizli Metropol’e anlattı. Hem okuyup, hem çalışan Şen, 20 yaşında şirketini nasıl kurdu? Kendisi gibi genç girişimcilere tavsiyeleri neler? Hometex Fuarı’nda neden birinci holde? Bu soruların cevabı haberimizde…

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtırken, fuarın en genç katılımcısı ile buluştu… Fuara katılan en genç katılımcı unvanını elinde bulunduran Tolpar Tekstil Kurucusu İbrahim Eren Şen, başarı hikayesini Denizli Metropol ile paylaştı. 20 yaşında şirketi nasıl kurdu? Şu an ne aşamada? Kendisi gibi genç girişimcilere tavsiyeleri neler? Hometex Fuarı’nda neden birinci holde?

İBRAHİM EREN ŞEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Şen “Fuara katılan e stant açan en genç katılımcı olduğumu öğrendim. 21 yaşındayım. Benim katıldığım ilk fuar. 2019-2020 yılında düzenlenen DENİB Tasarım Yarışması’ndaki birincilik ödülü nedeniyle DENİB Başkanımız böyle bir hediye verdi bana ve fuarda birinci holde standımızı açtık. Kendisine teşekkür ediyorum. 20 yaşında, bir yıl önce şirketimi kurdum ve e-ticaretle başladım. Şirket için öz sermayemi kendim farklı yerlerde çalışarak edindim. Babamda destek oldu, kendisi de tekstilci. E-ticaretin ardından şirketi kumaş ticaretine döndürdük. Şu an 6 kişilik bir ekiple çalışıyorum. Genç yaşta şirket kurmak güzel ve böyle bir fuarda birinci holde olmakta çok güzel bir duygu. Ben halen Pamukkale Üniversitesi Uluslararası Ticaret Finans bölümünde okuyorum. İlk hedefim okulumu bitirmek. Ardından hedeflerim doğrultusunda ilerlemek istiyorum. Fuar çok güzel geçiyor. Umarım devamı gelir. Hem okuyorum, hem çalışıyorum. Zor olmuyor, odaklanmak önemli. Genç arkadaşlara tavsiyem girişimci olmak istiyorlarsa korkmadan başlayıp, işlerine sarılsınlar” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon