EKONOMİ

FUARDAN UMDUĞUMUZU ALDIK, SİPARİŞLER GELİYOR

FUARDAN UMDUĞUMUZU ALDIK, SİPARİŞLER GELİYOR
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na ilk kez katılan Denizli ambalaj sektörü temsilcilerinden Akın Ofset Matbaa ve Ambalaj Sanayi Eş Başkanı Hakan Akın, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Akın “Fuardan umduğumuzu aldık. Siparişler gelmeye başladı. Birçok yabancı katılımcı ile görüşmeler yaptık. Geri dönüşler bizim için iyi” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara ilk kez katılan Denizlili ambalaj firmalarından biri olan Akın Ofset Matbaa ve Ambalaj Sanayi Eş Başkanı Hakan Akın, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

HAKAN AKIN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Akın “Uzun zamandan sonra fuar herkesin özlediği bir organizasyon. Çok yoğun geçiyor fuar. İlk kez fuara katılıyoruz. Tekstil sektörünün ayrılmaz bir parçası ambalaj sektörü. Bizde bu fuarda tekstilcilerimizin yanında olmak istedik çözüm ortağı olarak. Fuarda hem ziyaretçiler açısından hem de katılımcılar açısından güzel geri dönüşler olduğunu görüyoruz.  Umarım fuardan sonra bu geri dönüşleri siparişlere dönüştürüp iyi sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Fuardan umduğumuzu aldık. Siparişler gelmeye başladı. Burada oluşturduğumuz siparişler de oldu. Birçok yabancı katılımcı ile görüşmeler yaptık. 15’e yakın ülke temsilcisi ile görüştük. Geri dönüşler bizim için iyi” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon