EKONOMİ

FUARIN ARKASINDAN İYİ SİPARİŞLERLE İŞLERİMİZ HIZLANACAK

FUARIN ARKASINDAN İYİ SİPARİŞLERLE İŞLERİMİZ HIZLANACAK
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Öztekin İplik Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Öztekin, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Öztekin “Fuar iyi geçiyor. Arkasından iyi siparişler gelirse işlerimiz daha da hızlanır diye düşünüyorum” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Öztekin İplik Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Emin Öztekin, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MEHMET EMİN ÖZTEKİN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Öztekin “Fuar hareketli geçiyor. Müşterilerimizi ziyaret ediyoruz.  İyi olumlu dönüşler alıyoruz. İyi geçiyor. Arkasından iyi siparişler gelirse işlerimiz daha da hızlanır diye düşünüyorum. Herkese hayırlı işler diliyorum. İplik tekstil işinin hammaddesi. Bizim sektördeki en büyük sıkıntımız emtia fiyatlarındaki hareketlilik. Özellikle pamuk ve petrolden kaynaklanan polyester… Son zamanlardaki kur hareketliliği ile birlikte fiyat istikrarsızlığı var. Fuara geldik ve güncel net fiyat veremiyoruz.  Sürekli fiyatları güncellememiz gerekiyor” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon