EKONOMİ

GELEN ZİYARETÇİLER NİTELİKLİ UMARIM BOL SATIŞ OLUR

GELEN ZİYARETÇİLER NİTELİKLİ UMARIM BOL SATIŞ OLUR
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Demsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Demirkan “Gelen ziyaretçiler nitelikli. Çok ciddi kalabalık var. Yüz yüze iletişim özlenmiş. Fuar herkese hayırlar getirsin. Umarım bol satışlar olur” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Demsan Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Demirkan, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

CÜNEYT DEMİRKAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Demirkan “3 yıl aradan sonra buradayız. Katılım oldukça iyi. Denizli’den 83 firma katılım sağladı. Hometex Fuarı’nda toplamda 655 katılımcı var. Gelen ziyaretçiler nitelikli. Çok ciddi kalabalıklar var. Yüz yüze iletişim özlenmiş. Fuar herkese hayırlar getirsin. Umarım bol satışlar olur. Umarım fuarlar devam eder. Pandeminin iyi tarafı da oldu. 2021’de ihracat patladı. Denizli’ye de bu yansıdı. 2022’de de bu ivme umarım devam eder” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon