EKONOMİ

FUARDAKİ NİTELİKLİ KALABALIK SİPARİŞ OLARAK DÖNECEKTİR

FUARDAKİ NİTELİKLİ KALABALIK SİPARİŞ OLARAK DÖNECEKTİR
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Tosunoğlu Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tosunoğlu, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Tosunoğlu “Fuarda ciddi nitelikli bir kalabalık var. İnşallah bu ziyaretler sipariş olarak dönecek ve ülkemize, Denizlimize hayırlı olacaktır” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Tosunoğlu Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tosunoğlu, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MEHMET TOSUNOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Tosunoğlu “Fuar iki yılın ardından yapılıyor. Ciddi bir kalabalık var. Bu kalabalık nitelikli bir kalabalık. Rus müşteriler çok fazla. Savaşa rağmen geliyorlarsa alıcı Ruslar burada demektir. Fuarın belli bir zamanın ardından yapılması önemli. Yoğunluk güzel. Geçen ay İtalya’daki fuara katıldık orada da yoğunluk vardı. İnşallah bu ziyaretler sipariş olarak dönecektir. Ülkemize ve Denizli’ye hayırlı olur. Siparişlerin olup olmadığı fuar bittikten sonra geri dönüşlerle belli olacak. Benim düşüncem artık tüketim başladı. Bütün dünya eski haline dönecek ve bizim ülke olarak büyük avantajlarımız var” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon