EKONOMİ

FUARLAR İHRACATÇILARIN BAYRAMI

FUARLAR İHRACATÇILARIN BAYRAMI
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Oğuz “Fuarlar ihracatçıların bayramı. Fuarlar sektörümüzü iyi yerlere getirecektir” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

OKAN OĞUZ'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Oğuz “Uzun bir aranın ardından fuarda bulunmak çok iyi geldi herkese. Sektör temsilcileriyle görüşme fırsatı yakaladık. Müşterilerimizle buluşma fırsatı bulduk. Çok mutluyuz. İnşallah hayırlı siparişlerle döneceğiz. Fuarlar ihracat noktasında çalışan firmalarımız açısından oldukça önemli. Pandemide sanal fuarlara şahit olduk. Beraber sohbet etmeyi çok özlemiştik. Umarım fuarlar devam eder. Fuarlar ihracatçıların bayramı. Fuarlar sektörümüzü iyi yerlere getirecektir” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon