EKONOMİ

DENİZLİLİ FİRMALAR FUARDAN MUTLU AYRILACAK

DENİZLİLİ FİRMALAR FUARDAN MUTLU AYRILACAK
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Berberler Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TETSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Berber, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Berber “TETSİAD olarak çok emek verdik. Güzel bir fuar oluyor. Denizlili firmalar olarak fuardan kutlu şekilde ayrılacağız” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Berberler Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TETSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Berber, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SEYİT BERBER'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Berber “İki yıldır fuarlar yapılamadı. Fuar bir özlemmiş. Bunu anladık. Hem bizim hem de müşterilerimiz için… Çok güzel geçiyor. Sonuca odaklı gidiyoruz. Fuar biterken, hem tekstil sektörü hem Denizlililer olarak buradan mutlu ayrılacağız. Güzel katılım var. Beklentinin dışında olağanüstü şeyler yaşanıyor. Bazı firmalar pandemiden dolayı katılmak istemediler. Geçen fuar son anda iptal oldu, ona tepkide bulunup katılmayanlar oldu… Şimdi fuarı görünce keşke katılsaydık diyeceklerdir ama gelecek sene de fuarımız var. TETSİAD olarak fuara çok emek verdik. TETSİAD olarak son 25 yılın en büyük tanıtımı bu yıl gerçekleştirildi” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon