EKONOMİ

KARTLAR YENİDEN DAĞITILDI VE İŞ YAPIŞ ŞEKLİ DEĞİŞTİ

KARTLAR YENİDEN DAĞITILDI VE İŞ YAPIŞ ŞEKLİ DEĞİŞTİ
Pandemi, savaş, girdi maliyetlerinin artması, iş insanlarını zorluyor. Denizli iş dünyasının genç jenerasyon temsilcilerinden Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akça, bu sıkıntılı süreci nasıl yönettiklerini Denizli Metropol’e açıkladı.

ÖZEL RÖPORTAJ
Pandeminin etkilerinden yeni yeni kurtulmaya başlandığı sırada şimdi de savaşın etkilerine maruz kaldıklarını belirten Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akça, bu yeni dönemi nasıl yönettiklerine dair Denizli Metropol’e açıklamalarda bulundu.

OSMAN AKÇA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ....


Menderes Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Osman Akça “Global anlamda özellikle savaş hiçbirimizin istediği bir unsur değil. İnşallah bu yanlıştan hızlı bir şekilde dönülür ve barış ortamı yeniden sağlanır. Baktığımızda pandeminin etkilerini yeni yeni attık, birde savaşın olması tabi hammadde konusunda özellikle belirsizliklerin yaşanması, navlun fiyatlarındaki sıkıntılar bizi daha proaktif çalışmaya itiyor. Farklı pazarlar aramak durumundayız. Hizmetlerimizi daha da hızlandırdık. Gerektiği yerde stoklu çalışıyoruz. Bu bir dönem. Her çıkışın bir inişi var. Bu dönemi şöyle değerlendirebiliriz. Global anlamda bir kopuş söz konusu.  Yakın pazarlar bizim için iyi fırsatlar. Yakın pazarlara ihracatımız arttı. Umarım bu sıkıntılı dönemden bir an önce çıkar, normal iş yapış şeklimize döneriz. Kartlar yeniden dağıtıldı ve iş yapış şekli değişti. Bizde buna ayak uydurmak zorundayız” dedi.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon