EKONOMİ

PASVAK İÇİN ÇAĞRI VE DAVET

PASVAK İÇİN ÇAĞRI VE DAVET
Kısa adı PASVAK olan Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı Aşevi için PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz’dan Denizli Halkı’na çağrı ve davet geldi.

ÖZEL RÖPORTAJ
PASVAK Aşevi  bugün itibariyle; 2000 kişiye iki öğün yetecek  3 çeşit sıcak yemeği ve ekmeği , ihtiyaç sahibi aile ve kişilere yemek dağıtım araçlarıyla  kapılarına kadar götürerek hizmet veriyor. Hedef 3000 ihtiyaç sahibi. Bu amaçla Merkezefendi ilçesinde ikinci bir aşevi binası yapıldı. Bina hizmete girdi ve şimdilerde Ramazan ayında iftar yemeklerinin gözdesi oldu. Pamukkale Sağlık Eğitim Vakfı Aşevi için PASVAK Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz’dan Denizli Halkı’na çağrı ve davet geldi.

BÜLENT TOPUZ'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Topuz “PASVAK’ın kuruluşunun 18. yılındayız. Denizli’de her gün 2 bin insana üç kap iki öğün sıcak yemeği adrese teslim ulaştırıyoruz. 16 yılımızı eski yerimizde bin kişilik kapasite ile geçirdik. Yeni bir mekana ihtiyacımız doğdu. Bu mekanı inşa ettik. Ben buradan tüm Denizli Halkı’na teşekkür ediyorum bağışları için. Hiç biri bizi geri çevirmedi ve onların bağışları ile bu tesis hayata geçti. Ben buradan bir çağrı ve davette bulunmak istiyorum. Bin kişilik salonumuz hazır. Nikah, mevlit burada verilebilir. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız, eşi, dostu, akrabaları, arkadaşları ile kurum ve kuruluşlar iftar yemeklerini burada verebilir ve bizim tanıtımıza katkıda bulunabilirler. Herkes gelsin ve PASVAK ne yapıyormuş görsünler. Bu bizi çok mutlu eder. Denizlilileri buradaki iftarlara davet ediyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon