BOZKURT

BAŞKAN ÇELİK’İN PROJESİ KILIÇDAROĞLU’NA İLHAM VERDİ

BAŞKAN ÇELİK’İN PROJESİ KILIÇDAROĞLU’NA İLHAM VERDİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir süredir gittiği illerde çiftçiye “bedava elektrik” sözü veriyor. Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in çiftçiye bedelsiz elektrik projesi, Kılıçdaroğlu’na ilham verdi. Kılıçdaroğlu, projeyi TBMM’deki CHP grup toplantısında anlatırken, Başkan Çelik’i örnek gösterdi…

Çiftçiye bedelsiz elektrik projesi Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in bir projesi. Başkan Çelik projeyi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyareti sırasında anlattı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Çelik, beraberinde CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca ve CHP Bozkurt İlçe Başkanı Önder İrdem ile birlikte Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti ve enerji projesini tüm ayrıntılarıyla aktardı.

Kılıçdaroğlu’na Başkan Çelik’in projesi ilham verdi ve Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısındaki konuşmasında Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’i ve projesini  örnek gösterdi.



Kılıçdaroğlu CHP Grup toplantısında yaptığı konuşmada “Şanlıurfa’da, Diyarbakır’da söz verdim. Çiftçilere elektriği bedava yapacağız. Hiç kimse endişe etmesin. Bozkurt Belediye Başkanımız burada.   Bozkurt Belediye Başkanımız bu konuda ilk ve önemli adımı atacak inşallah yapacak. Çiftçiye elektriği bedava verecek” dedi.

Başkan Çelik ise yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu İlçe Başkanımız İbrahim Önder İdem ve Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gülizar Biçer Karaca İle birlikte Bozkurt'un geleceği için hayata geçireceğimiz Enerji projemizi anlattık. Sayın Genel Başkanımızın desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bozkurtlu tüm Hemşerilerimize saygı ve sevgilerini iletmemi rica etti” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon