KALE

KALE BELEDİYE BAŞKANI SAĞINÇ’TAN İNCEĞİZ KANYONU MÜJDELERİ

KALE BELEDİYE BAŞKANI SAĞINÇ’TAN İNCEĞİZ KANYONU MÜJDELERİ
Denizli’nin Kale İlçesi Sınırları içinde bulunan İnceğiz Kanyonu’nun daha da aktif bir şekilde turizme kazandırılması konusunda çalışmalar yürüten Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, Denizli Metropol canlı yayınında müjdeyi verdi.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol canlı yayınına katılan Kale Belediye Başkanı Mehmet Salih Sağınç, İnceğiz Kanyonu ile ilgili çalışmalarını aktardı. Başkan Sağınç, Cam Teras Projesi ve Tekne turları ile ilgili müjdeyi Metropol Gündemi programında verdi.



Başkan Sağınç “İnceğiz Kanyonu Bizim gözbebeğimiz. Ulaşım yollarını düzeltiyoruz. Seyir Tepesi’nde tesislerimiz var eksikleri gideriyoruz. Elektrik ve su sağlıyoruz. Tamamlama aşamasındayız. Seyir anlamında o muhteşem manzarayı görmek ve adrenali yaşamak adına Cam Teras Projesi’ni hayata geçiriyoruz. Proje çalışmaları bununla ilgili devam ediyor. Kanyon boyunca şu an girilemeyen bölgelere tekne turu planlıyoruz. İskele kurumu ile ilgili son çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Orada kullanacağımız teknelerimizin siparişini verdik.  İlki geldi. İskele bölgesinden Ramazan ayının sonundan itibaren tekne turlarımıza başlayacağız. Su çekildiğinde de burada safari jeepleri ile safari yapılmasını sağlayacağız. Yürüyüş güzergahları da oluşturarak, burayı turizme kazandıracağız” dedi.  



KALE BELEDİYE BAŞKANI SAĞINÇ’IN İNCEĞİZ KANYONU MÜJDELERİNİ BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon