EKONOMİ

KALDER DENİZLİ SANAYİCİSİNİN YANINDA

KALDER DENİZLİ SANAYİCİSİNİN YANINDA
Kısa adı KalDer olan Türkiye Kalite Derneği’nin İzmir Şubesi bölge çalışmalarını sürdürürken, Denizli’ye büyük önem veriyor. Dernek Denizli’nin önde gelen firma ve kuruluşlarını üye yaparak, derneğe kazandırırken, Denizli sanayicisinin yanında olmaya devam ediyor. 

ÖZEL HABER
1990 yılında kurulan KalDer, çağdaş kalite felsefesinin ülkemizde etkinlik kazanması ve yaygınlaştırılmasını, kalite bilincinin yerleştirilmesini, kaliteli çalışmanın teşvikini, dış piyasada rekabet olanaklarının artırılmasını, sanayi ve hizmet sektörüne bu konuda teknik yardım ve koordinasyonun sağlanmasını amaçlayarak kuruldu.



KalDer girişimcilere ve üreticilere mentörlük sağlayarak önemli bir sorumluluk üstleniyor. Yerel oyuncuların güçlenmesi için güçlü hafızası ve yıllardır edindiği saha deneyimi ile KalDer özellikle sanayicilerin yanında olmayı sürdürüyor. KalDer İzmir Şubesi, Türk Sanayisinde önemli bir yeri olan Denizli’de de yayılımını arttırmayı kararları arasına aldı. Derneğe Denizli’nin önde gelen firma ve kuruluşlarını kazandıran KalDer bu konudaki çalışmalarını sürdürüyor. Üye olan kurumlar dışında halen görüşmelerin devam ettiği üye adayı firmaların bulunduğu gelen bilgiler arasında.



KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Okan Konyalıoğlu Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Burada önemli olan şirketlerimizdeki toplam kalite yönetimini dünyadaki gelişmiş ülkeler standartlarına çekmek. KalDer İzmir Şubesi vasıtasıyla bu konuda Denizli’deki firmalarımıza bir farkındalık ve katkı koyacağımızı düşünüyoruz. Artık teknolojinin ve bilginin merkezde olduğu bu üretim dünyasında inovatif iş yöntemleri olmadan değer üreten bir iş modeline geçme imkanımız yok. KalDer’inde merkezinde değer üretmek olduğu için üye olan firmalarımızla kısa zamanda bir farkındalık yaratacağına inanıyoruz” diye konuştu.



KALDER’E ÜYE OLAN DENİZLİLİLER ŞUNLAR:
Denizli Sanayi Odası
Denizli Ticaret Odası
Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğü
Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği
Denizli Genç İş İnsanları Derneği
Askon Demirçelik
Aslı Tekstil
Erikoğlu Emaye
Yavuzçehre Tekstil
HD Kauçuk Sanayi
Germetal Makina
RATEKS Tekstil
Dentaş Ambalaj ve Kağıt
ADM Elektrik
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon