SPOR

CİNKAYA, DENİZLİSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY MI? DENİZLİ METROPOL’E KONUŞTU

CİNKAYA, DENİZLİSPOR BAŞKANLIĞINA ADAY MI? DENİZLİ METROPOL’E KONUŞTU
Denizlispor’da genel kurul 16 Haziran’da. Kongre öncesi kulislerde aday olacağı konuşulan Denizlili genç iş adamı Yavuz Cinkaya, suskunluğunu Denizli Metropol’e bozdu. Cinkaya aday mı, değil mi?

ÖZEL HABER
Denizlispor gelecek yıl Spor Toto 1. Ligde mücadele edecek. Yeniden Süper Lige dönme mücadelesi verecek olan Denizlispor, yeni başkanını arıyor. Normal şartlarda 4 Haziran tarihinde yapılması beklenen Denizlispor Genel Kurulu, çoğunluk sağlanamayınca 16 Haziran tarihine ertelendi. Kongre saat 17.00’de Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu'nda yapılacak.

Kongre öncesi spor kulisleri hareketli. Adı Başkan adayları içinde geçen ve özellikle son günlerde sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Denizlili genç iş adamı Yavuz Cinkaya başkanlığa aday mı değil mi? Cinkaya bu soruların yanıtını Denizli Metropol’e verdi.

Cinkaya “An itibariyle Denizlispor Başkanlığına aday değilim. Ancak görüşmelerimiz sürüyor. Şartlar oluşursa başkan adaylığını düşünebilirim. Bu bir süreç. Kongre 16 Haziran’da. Önümüzdeki günler neler gösterecek bakacağız” diyerek Başkan adaylığına olumlu baktığı sinyallerini verdi.

Yavuz Cinkaya, daha önceki dönemlerde de Denizlispor Yönetim Kurulu’nda çeşitli görevler almıştı. Cinkaya aday olursa, daha önce de birlikte hareket ettiği iş adamları Serkan Başbuğ ve Uğur Bağbaşlıoğlu’nun listesinde olmasına kesin gözüyle bakılıyor.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon