EKONOMİ

İZMİRLİ BAŞKANDAN DENİZLİ İŞ DÜNYASI YORUMU

İZMİRLİ BAŞKANDAN DENİZLİ İŞ DÜNYASI YORUMU
Kısa adı EGİAD olan ve merkezi İzmir’de bulunan Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, DEGİAD’ın Genel Kurulu’na katılmak ve mevcut Başkan Hakan Urhan’a destek olmak için Denizli’ye geldi. Başkan Yelkenbiçer Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulunarak, İzmir’den Denizli’nin ve iş dünyasının nasıl göründüğünü açıkladı.  

ÖZEL HABER
Denizli iş dünyasının merakla beklediği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) genel kurulu DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda gerçekleşti. 425 Aktif üyesi bulunan derneğin 15.Dönem Yönetim Kurulu, Denetleme ve Haysiyet Divanı’nın da seçildiği genel kurulda 14.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, 15.Dönemin de Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Tek liste ile gidilen genel kurula katılım yüksekti. Genel kurula, DEGİAD Geçmiş Dönem Başkanları, EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter ve EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer de katıldı.

Kısa adı EGİAD olan ve merkezi İzmir’de bulunan Ege Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, genel kurul öncesi Denizli Metropol’ün sorularını yanıtladı. Başkan Yelkenbiçer “DEGİAD’ı çok faal ve etkin buluyorum. Çalışmalarını çok beğeniyorum. Uzun yıllardan beri kurumlar arası çalışmalarımız ve dostluklarımız sürüyor. Hakan Urhan’a destek olmak için İzmir’den geldim. Yeni yönetim hayırlı olsun. DEGİAD Ege ve Türkiye’de çok etkin bir dernek” dedi.

EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer, İzmir’den Denizli’nin ve iş dünyasının nasıl göründüğünü de açıkladı. Yelkenbiçer “Denizli bir ihracat şehri. İzmir limanı ile daha entegre olması lazım. Bu anlamda DEGİAD’ın çalışmalarını ve söylemlerini etkin buluyorum. Gerek otoyol, gerekse tren yolu konularında bizde İzmir’de gerekli desteği vermeye hazırız kamuoyu oluşturmak anlamında. Denizli sanayisini ve DEGİAD’ın projelerini desteklemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

EGİAD BAŞKANI ALP AVNİ YELKENBİÇER’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon