EKONOMİ

DENİZLİ E-TİCARETTE NEREDE? FİRMALAR NE YAPMALI?

DENİZLİ E-TİCARETTE NEREDE? FİRMALAR NE YAPMALI?
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili soruları yanıtladı. Denizli’deki firmalar e-ticarette hangi noktada, firmalar ne yapmalı? konusu ile ilgili DESİAD Üyesi ve Denizli Concept Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Cuger önemli açıklamalar ve tespitlerde bulundu.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Denizli’deki firmalar e-ticarette hangi noktada konusu ile ilgili DESİAD Üyesi ve Denizli Concept Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Cuger açıklamalarda bulundu.



Cuger “Pandemi döneminde e-ticaret sayesinde en şanslı kesimlerden biri olduk. E-ticaret sayesinde belki de 10 kat iş hacmimizi büyüttük. İnsanların alışveriş alışkanlıkları değişti ve dijitalleşmeye gittiler. Birçok firma e-ticarete giriş yaptı. Biz hazırlıklı yakalandık. Herkesin olumsuz geçirdiği süreci biz olumlu geçirdik. E-ticarette büyüme sürüyor. Önümüzdeki 3-4 yılda daha da büyüyeceğini düşünüyorum. E-ticaret bütün firmalar için kaçınılmaz olacak. Herkes buna yönelecek. Pandemiden sonrada insanlar eski alışkanlıklarına dönmeyecek bence. Herkes telefondan ihtiyaçlarını görmeye devam edecek” diye konuştu.

DESİAD ÜYESİ EBRU CUGER’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon