EKONOMİ

İTALYA MERMER FUARI’NA DENİZLİLİ MAKİNECİLERDE KATILIYOR

İTALYA MERMER FUARI’NA DENİZLİLİ MAKİNECİLERDE KATILIYOR
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. Fuara katılan ve Denizlili mermer ve makine sektörü temsilcilerinin stantlarını ziyaret eden MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı. Sarı, Denizlili makinecilerin de fuara iştirak ettiğini belirterek “Umarım sektörümüz için fuar güzel geçer” dedi.

ÖZEL HABER
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor.

MEHMET SARI'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Fuara katılan ve Denizlili firmaların stantlarını ziyaret eden MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, fuar alanından Metropol TV’ye bağlanarak fuar izlenimlerini aktardı. Başkan Sarı “Denizlili makineciler olarak bizde fuara katıldık. Fuarda makine teknolojimizin fuara damga vurduğunu söyleyebilirim. Fuarın iyi geçeceği kanaatindeyim. Hem ülkemiz, hem makine hem de doğaltaş sektörü için umarım iyi siparişler alırız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon