EKONOMİ

DENİZLİ İŞ DÜNYASININ EN ÖNEMLİ SORUNUNA FUTBOL BENZETMESİ

DENİZLİ İŞ DÜNYASININ EN ÖNEMLİ SORUNUNA FUTBOL BENZETMESİ
Metropol TV’de Metropol Talk programında Denizli iş dünyasının en önemli sorununu anlatan Denizlili İş İnsanı Osman Nuri Kes, soruna farklı bir bakış açısı getirerek futboldan bir benzetme yaptı…

ÖZEL HABER
Metropol TV’nin yeni dönem programlarından biri olan Metropol Talk’ta programın sunuculuğunu ASIES İnternational Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Okan Oğuz ile birlikte üstlenen Gelin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Kes, Denizli iş dünyasının en önemli sorununu masaya yatırdı.

Denizli sanayisinin en önemli sorununun lobicilik olduğunu dile getiren Osman Nuri Kes “Denizli lobicilikte zayıf. Denizli'de lobiciliği biz beceremiyoruz. Lobiciliği ben futbol ile özdeşleştiriyorum. Denizli sanayicileri topu alıyor defanstan orta sahaya yan paslarla gidiyor. Topu gezdiriyoruz tik tak oyunu ile aynı Barcelona gibi. Ama son nihai 3 tane kale direğinin arasına topu geçiremiyoruz. Yani gol atamıyoruz. Yüzde 60 yüzde 70 topla oynama oranı var ama gol atamıyoruz. Kayseri, Gaziantep bu konuda çok çok daha ileride.  Karadeniz'de çok ileride. Bizim eksiğimiz onlardan ne acaba. Biz bireysel mi takılıyoruz Kolektif olamıyor muyuz” ifadelerini kullandı.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon