EKONOMİ

FUARDAN UMUDUMUZ YÜKSEK

FUARDAN UMUDUMUZ YÜKSEK
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. Fuara katılıp üyelerinin yanında olan ve Denizlili mermer ve makine sektörü temsilcilerinin stantlarını ziyaret eden Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter, Metropol TV’ye değerlendirme yaptı. Serter “Fuar katılımcılarımız resesyona rağmen umarım güzel bağlantılar yaparlar. Fuardan umudumuz yüksek” dedi. 

ÖZEL HABER
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor. Fuara katılıp üyelerinin yanında olan ve Denizlili mermer ve makine sektörü temsilcilerinin stantlarını ziyaret eden Denizli Madenciler ve Mermerciler Derneği Başkanı Mehmet Serter, Metropol TV’ye değerlendirme yaptı.

Başkan Serter “Fuarın 56. düzenleniyor.  Katılım ve ziyaretçi açısından çok önemli bir fuar. Pandemi sonrası yoğun bir fuar geçiriyoruz. Tüm stantlar dolu. 146 Türk firması katılıyor. 22 firma Denizli’den iştirak ediyor. Denizli açısından güzel bir rakam. Fuar katılımcılarımız resesyona rağmen umarım güzel bağlantılar yaparlar. Fuardan umudumuz yüksek.  Tüm katılımcılarımızın iyi bir fuar geçirmesini diliyorum” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon