EKONOMİ

VERONA MERMER FUARI’NDA MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU VAR

VERONA MERMER FUARI’NDA MÜŞTERİ YOĞUNLUĞU VAR
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. Fuara katılan ve doğal taş ve mermer sektör temsilcisi üyelerinin yanında yer alan DENMERDER Başkan Yardımcısı ve İonic Stone Yönetim Kurulu Başkanı Celil Kılınç,  Metropol TV’ye izlenimlerini aktardı. Kılınç, fuarda ikinci günle birlikte yoğunluğun başladığını ifade etti. 

ÖZEL HABER
İtalya’nın Verona Kenti’nde düzenlenen ve dünyanın en önemli fuarlardan biri unvanına sahip Marmomacc Uluslararası Mermer Fuarı kapılarını açtı. 30 Eylül tarihine kadar devam edecek fuara Denizli’den 22 firma katılıyor. Fuara katılan ve doğal taş ve mermer sektör temsilcisi üyelerinin yanında yer alan DENMERDER Başkan Yardımcısı ve İonic Stone Yönetim Kurulu Başkanı Celil Kılınç,  Metropol TV’ye izlenimlerini aktardı.

Kılınç “Bugün ikinci gün. İlk gün pek yoğun geçmedi. Çünkü Bologna’da bir başka seramik fuarı var. Oraya gelenler ikinci üçüncü gün bu fuara katılıyorlar. Bugün yoğunluğu görüyoruz. Özellikle makine tarafı oldukça kalabalık. Geçen yıl pandemi nedeniyle gelemeyenler bu yıl fuara katılım gösteriyorlar. Mısırlılar ve Hintliler ağırlıkta. Fuar güzel geçiyor. Daha  da güzel olması dileğimiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon