EKONOMİ

HEM MÜŞTERİLER, HEM KATILIMCILAR ÇOK MUTLU, ÖZLEMİŞİZ

HEM MÜŞTERİLER, HEM KATILIMCILAR ÇOK MUTLU, ÖZLEMİŞİZ
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Kaynak Tekstil Havlu Genel Müdürü Ercüment İzkaya, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Kaynak Tekstil Havlu’nun Genel Müdürü Ercüment İzkaya, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ERCÜMENT İZKAYA'NIN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


İzkaya “Çok mutluyuz tekrar fuara katılmaktan dolayı. Çok güzel bir duygu burada olmak. 3 yılın ardından fuarda gözlemimiz insanlar fuarları özlemiş. Bizde özlemişiz. Hem müşteriler, hem de katılımcılar çok mutlu. Gayet hareketli ve güzel geçiyor fuar. İnsanlar sosyalleşmeyi de özlemiş. Şu an satışlar geçen yıla oranla bir tık daha düşük. Ama çok daha iyi olacağını düşünüyoruz bu yılın. Çünkü insanlar alışverişe çok önem vermeye başladı. İyi kısım başlamadı ama başlamaya çok yakın. Her şeyin iyi olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon