EKONOMİ

DAHA ÇOK YABANCI GRUPLA DAHA ÇOK İHRACAT HEDEFİNDEYİZ

DAHA ÇOK YABANCI GRUPLA DAHA ÇOK İHRACAT HEDEFİNDEYİZ
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve Buldan’s markasıyla dikkat çeken Dönmez Dokuma ve Konfeksiyon Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dönmez, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Dönmez Dokuma ve Konfeksiyon Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Dönmez, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

MEHMET DÖNMEZ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Dönmez “En son fuar 2019 yılında yapıldı. İki yılda fuar nasıl yapılır unuttuk aslında. Tekrar yeni bir heyecanla başladık. Çok yoğun ve iyi geçiyor. Umarım iş olarak bize döner. İnsanlarda büyük bir heyecan var. Yakın coğrafyadan ziyaretçilerimiz var. Önemli olan yapmamız gereken ihracat. Daha çok yabancı gruplar bekliyoruz. Alım heyetleri düzenlendi. Umarım onlarla beraber fuar daha iyi sonuçlanır. Herkesin temennisi daha çok ihracat yapmak. Şu an için memnunuz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon