EKONOMİ

TETSİAD OLARAK BÖYLE BİR FUAR YAPMANIN GURUNUNU YAŞIYORUZ

TETSİAD OLARAK BÖYLE BİR FUAR YAPMANIN GURUNUNU YAŞIYORUZ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda ev sahibi olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Fuar Komitesi Başkan Yardımcısı Murat Tosunoğlu, Denizli Metropol’e fuar değerlendirmesinde bulundu. Tosunoğlu “TETSİAD VE KFA’nın üstün çabalarıyla çok kısa zamanda bu kadar büyük bir organizasyonu düzgün bir şekilde başarabilmenin gururunu yaşıyoruz” dedi.

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın ev sahibi olan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Fuar Komitesi Başkan Yardımcısı Murat Tosunoğlu, firmaları stantlarında ziyaret etti. Tosunoğlu, ardından Denizli Metropol’e fuar izlenimlerini aktardı. 

MURAT TOSUNOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Tosunoğlu “3 yıl sonra yapılmış ilk fuar. TETSİAD VE KFA’nın üstün çabalarıyla çok kısa zamanda bu kadar büyük bir organizasyonu düzgün bir şekilde başarabilmenin gururunu yaşıyoruz. Önümüzdeki hafta ziyaret anlamında tüm rakamlar ortaya çıkacak. Rakamlar ne çıkacak merakla bekliyorum. Beklentimiz yüksek. Fuarda holler arasında kabalalıktan yürüyemiyorsunuz. Herkes memnun. Bereketli olacaktır. BTSO, TETSİAD, DENİB VE UTİP olarak birçok alım heyetini buraya getirmek için çok çaba sarf ettik. Tüm masraflarını karşılayarak buraya getirdik. Kuzey Afrika ve Rusya’dan çok gelen oldu. Rus müşteri özellikle çok fazla. Balkanlar, İngiltere, Almanya ve ABD’den gelenler var. Çok mutlu sonuçlar aldığını tahmin ediyorum katılımcılarımızın” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon