EKONOMİ

HOMETEX İLE İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKE SAYISINI 50’YE ÇIKARDIK

HOMETEX İLE İHRACAT YAPTIĞIMIZ ÜLKE SAYISINI 50’YE ÇIKARDIK
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve Cotton Box markasıyla dikkat çeken Sümaş Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Emin Mert Turgut, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Sümaş Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Emin Mert Turgut, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

EMİN MERT TURGUT'UN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Turgut “Çok güzel bir ilgi var. İki senedir fuarlar yapılamıyordu. Güzel bir fuar oluyor. Yurt dışından yoğun gelen insanlar var. Şu an firma olarak 45 ülke ile aktif olarak ihracat anlamında çalışıyoruz. Bu fuarla bu sayıyı 50 ülkeye çıkardık. Çok farklı ülkelerden gelen müşterilerimiz var. Bu görüşmeleri skora dönüştürmek için elimizden geleni yapıyoruz. İnsanlar da çok istekli. Hem hareketli hem de bereketli bir fuar geçiriyoruz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon