EKONOMİ

HEM HOMETEX FUARI, HEM DE ZİYARETÇİ SAYIMIZ GÜZEL

HEM HOMETEX FUARI, HEM DE ZİYARETÇİ SAYIMIZ GÜZEL
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve “İyi Geceler İstanbul” adlı kendi markasıyla dikkat çeken Orhan Şaşmaz Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Şaşmaz, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel konuştu. Şaşmaz “Fuar oldukça keyifli ve güzel geçti. Yurt dışından iyi bir katılım vardı. Ziyaretçi sayımız da iyi ve güzeldi” diye konuştu.  

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Orhan Şaşmaz Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Şaşmaz, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ORHAN ŞAŞMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Şaşmaz “Uzun bir aradan sonra fuardayız. Oldukça keyifli ve güzel geçti. Yurt dışından iyi bir katılım vardı. Organizasyon gayet başarılı. Yeni ürünlerle öncülük ve moda tasarım yaratma konusundaki çalışmalarımız iyi sonuçlar verdi. Fuarın sonu herkes için hayırlı olsun. Dünyada global bir kriz yaşanıyor. İnovasyon ve yeni tasarımlarla bu krizi aşabiliriz diye düşünüyorum. Umarım hepimiz için hayırlı olur. Ziyaretçi sayımız iyi, güzeldi. İyi Geceler İstanbul markamızla dünyada 60 ülkede ürünlerimiz satılıyor. Bizim için buluşma anlamında ve yeni ürünlerimizi tanıtmak anlamında fuar çok iyi geçti” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon