EKONOMİ

FUARDAN BEKLENTİMİZİ ALDIK, YOĞUN TALEP VAR

FUARDAN BEKLENTİMİZİ ALDIK, YOĞUN TALEP VAR
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Menekşe Tekstil’in Pazarlama Müdürü Selman Seylan, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Seylan “Fuardan beklentimizi aldık. Yoğun talep vardı” dedi.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na Denizli’den 83 firma katılıyor. Fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Menekşe Tekstil’in Pazarlama Müdür Selman Seylan, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

SELMAN SEYLAN'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Seylan “Firmamız 50 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Dedem zamanında başladı. Yüzde 90 ihracat yapan bir firmayız. Avrupa ve Amerika olmak üzere ihracatımız var. Fuardan beklentimizi aldık. Yoğun talep vardı. Rusya’dan müşterilerimiz yoğundu. Fuardan sonra sipariş beklentilerimiz karşılığını bulacaktır. 2022 ve 2023 yılından beklentilerimiz yüksek. İhracat olarak hedefimizi daha da yükseltmek istiyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon