EKONOMİ

FUARDA YENİ MÜŞTERİLERİMİZLE İŞ HACMİMİZ ARTACAK

FUARDA YENİ MÜŞTERİLERİMİZLE İŞ HACMİMİZ ARTACAK
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Bahar Tekstil’in İhracat Müdürü Burak Baş, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Baş “Birçok yeni müşterimiz var. Onlarla iş hacmimizi arttırmayı planlıyoruz” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Bahar Tekstil İhracat Müdürü Burak Baş, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BURAK BAŞ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Baş “Firmamız 1960 yılından bu yana ev tekstili üretimi yapmakta. Üretimimizin yüzde 90'ını ihraç ediyoruz. Pandemi dolayısıyla üç yıldır fuarlara katılamamıştık, müşterileri ziyaret edememiştik. Müşteriler de bizi ziyarete gelememişti. Fuara Avrupa'dan, ABD'den, Arap ülkelerinden gelenler vardı. Biz de ümitliyiz. İnşallah bizim için ve buradaki tüm Türk üreticiler için hayırlı ve güzel bir fuar olur. Firmalarımızın burada muvaffak olacağına inanıyorum. Şimdiye kadar gidişat gayet güzel. Mevcut müşterilerimizden iki-üç yıldır gelemeyenler vardı, onlar geldi. Onlarla iş hacmimizi artırmayı planlıyoruz. Yeni müşteriler de geldi. Döner dönmez taleplere karşılık verip genişlemeyi düşünüyoruz. Olumlu gelişmeler var, potansiyel var ” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon