EKONOMİ

FUARIN İYİ GEÇMESİ TÜM SEKTÖR PAYDAŞLARINA YANSIYACAK

FUARIN İYİ GEÇMESİ TÜM SEKTÖR PAYDAŞLARINA YANSIYACAK
İstanbul’da düzenlenen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Poyraz Boya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Şen, fuarın iyi geçmesinin tüm sektör paydaşlarını olumlu şekilde etkileyeceğini söyledi.   

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Poyraz Boya Yönetim Kurulu Başkanı Emin Şen, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

EMİN ŞEN'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Şen “Fuar zevkli, heyecanlı ve dolu dolu geçti. Herkesi bu durum sevindirdi ve mutlu etti. Burada 7-8 aylık bir emek var. DENİB Yönetim Kurulu ve Hüseyin Memişoğlu Başkanımızın gayretleriyle bu fuarın ilk kez bu kadar donanımlı olması takdire şayan. Denizli bu işe imza atmıştır. İnşallah bunların sipariş olarak geri dönecek olması herkesi memnun edecektir. Denizli’de bir kümelenme söz konusu. Bu sektör hepimize ekmek kapısı. Maliyet aşaması burada gündeme geliyor. Bu durum aşılırsa, boya, dokuma yani sektörün tüm paydaşlarına buradan keyifli, randımanlı iş doğacaktır. Umarım bunlar siparişe döner. Karlı işler ve kazançlı işler olmasını diliyorum. Tüm sektörler zorlanıyor. Emtia ve enerji maliyetleri çok yükseldi. İnşallah beraberinde denk bir büyüme ile yolumuza devam ederiz. Sanayici son 20 yılın en sıkı en dirençli krizinin içinde. Siparişlerin artması ile bu sıkıntılı günler aşılacaktır diye düşünüyorum” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon