EKONOMİ

FUAR HAREKETLİ, SONU DA BEREKETLİ OLACAK

FUAR HAREKETLİ, SONU DA BEREKETLİ OLACAK
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan ve İssimo markasıyla dikkat çeken Başarı Tekstil’in Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Başarı Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yılmaz, Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İSMAİL YILMAZ'IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Yılmaz “Fuarlara uzun zamandır hasret kalmıştık. Hareketli, umarım sonu bereketli olur. Umarım sonucu iyi olur. Beklentimiz büyük. Fuarlarda sıcak satış pek olmuyor. Çok ilgi olması bizi çok heyecanlandırdı. Katılımcıların çoğu yurt dışı, ağırlıklı olarak da yakın coğrafyalardan gelenler vardı. İç piyasa müşterisi daha azdı. İnanılmaz bir maliyet var. Maliyetler tüketiciye yansıyınca alım gücü ile doğru orantılı oluyor. Tüm dünyada bir enflasyon var. Fuardaki kalabalığa bakınca heyecanlandık, ama ihtiyatlı davranıyoruz, hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz” diye konuştu.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon