EKONOMİ

FUARDA AVRUPALI MÜŞTERİLERİN YOĞUNLUĞU SEVİNDİRİCİ

FUARDA AVRUPALI MÜŞTERİLERİN YOĞUNLUĞU SEVİNDİRİCİ
Denizlili 83 firmanın stant açtığı ve alanında dünyanın en büyük ikinci organizasyonu olan HOMETEX Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı'na, katılan Denizlili firmalardan biri olan Dost Tekstil’in Genel Müdürü Ömer Kasapoğlu Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kasapoğlu “Fuara bu kez Avrupalı müşteriler yoğun ilgi gösterdi, bu manada çok mutluyuz” dedi. 

ÖZEL RÖPORTAJ
İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret ederek, fuarla ilgili görüşlerini yansıtıyor. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Dost Tekstil’in Genel Müdürü Ömer Kasapoğlu Denizli Metropol’e fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ÖMER KASAPOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Kasapoğlu “İki yıldır fuar yapılamıyordu. Hem müşteriler, hem biz fuar için çok heyecanlandık. Geldik, standımızı kurduk ve koleksiyonlarımızı sunduk. En son yapılan fuara göre başarılı bir fuar. Fuarları değerlendirmek için 6 ay sonrasına bakmak lazım. Çünkü yaptığınız görüşmelerden bazen dönüşler oluyor, bazen olmuyor. Bu yılki fuarla ilgili şu manada mutluyum. Çok farklı ülkelerden gelenler oldu. Geçtiğimiz yıllardaki fuarlarda Avrupa’dan çok müşteri gelmiyordu. Avrupalılar ağırlıklı ziyaretçi anlamında…Bu da bizim için sevindirici” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon