EKONOMİ

HEIMTEXTIL FUARI’NA BÜYÜK UMUTLARLA GELDİK

HEIMTEXTIL FUARI’NA BÜYÜK UMUTLARLA GELDİK
Dün başlayan ve 13 Ocak Cuma gününe kadar sürecek olan Almanya’nın Frankfurt Şehri’ndeki Heimtextil Fuarı’na katılan Dost Tekstil Pazarlama Müdürü Fatma Arpacı, Metropol TV canlı yayın ekibine değerlendirmelerde bulundu.

ÖZEL ROPÖRTAJ
Denizli’yi yakından ilgilendiren, dünyanın en büyük ev tekstil fuarı konumunda olan ve her yıl Ocak ayının ikinci haftası yapılan Heimtextil Fuarı, kapılarını ziyaretçilerine açtı. Heimtextil Fuarı, Almanya’nın Frankfurt şehrinde dün başladı ve 13 Ocak tarihine kadar sürecek. Heimtextil Fuarı’na katılan Dost Tekstil Pazarlama Müdürü Fatma Arpacı, Metropol’e konuştu.

Arpacı “Fuara büyük umutlarla geldik. Neredeyse altı aydır bu fuara hazırlanıyoruz. Fuar umduğumuz gibi gitmiyor. Fuar çok sakin. Sürekli çalıştığımız müşterilerimiz yine siparişlerini verdiler. Beklediğimiz gibi değil. çok katılımcı yok. Daha önceki fuarlar böyle değildi. Son yapılan fuarda katılımcı firma azdı, katılım çoktu. Firma olarak 2023 yılında yatırım yapabileceğimizi zannetmiyorum. Önümüzü göremiyoruz. Avrupa kısmında sakinlik yaşıyoruz. Daha fazla ürün geliştirip, müşterilerimize daha çok gideceğiz” diye konuştu.  
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon