EKONOMİ

HD KAUÇUK ALMANYA’DA TİCARİ ARAÇ VE YAN SANAYİ FUARINDA

HD KAUÇUK ALMANYA’DA TİCARİ ARAÇ VE YAN SANAYİ FUARINDA
Almanya’da düzenlenen IAA Uluslararası Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı’na katılan HD Kauçuk’un Planlama Sorumlusu Ahmet Çağlar İlkimen, fuarın yapıldığı Almanya Hannover’den Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Fuar nasıl geçiyor? Beklentiler ne? İlkimen açıkladı…

ÖZEL RÖPORTAJ
IAA Uluslararası Ticari Araç ve Yan Sanayi Fuarı 20 Eylül’de başladı ve 25 Eylül’de sona erecek. Almanya’nın Hannover Kenti’ndeki fuarda ticari araçlar ve yedek parçaları, araba aksesuarları, şasi grubu, karoser grubu, atölye ekipmanları, elektrik ve elektronik aksamları, aktarma organları ürünler sergileniyor.

Fuara katılan HD Kauçuk’un Planlama Sorumlusu Ahmet Çağlar İlkimen, fuarın yapıldığı Almanya Hannover’den Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. İlkimen “Salı günü far başladı. Bugüne kadar yoğun bir ziyaretçi vardı. Standımıza da ilgi büyüktü. 1500’ün üzerinde katılımcı firma mevcut. Ana sanayi üreticileri de burada. Bizim açımızdan hem kendi müşterilerimiz  hem de başka müşterilerle görüşme fırsatı bulduk. Fuar aynı zamanda otomotiv sektörü ile ilgili gelecekteki gelişmeleri de bize gösterdi. Ülkemiz adına bu fuara katılmak bize gurur verdi. Verimli bir fuar oldu firmamız açısından. Her şey güzel gidiyor. Pazar gününe kadar buradayız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon