POLİTİKA

GÜLNUR OYMAK İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

GÜLNUR OYMAK İYİ PARTİ’DEN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Gülnur Oymak,  İYİ Parti il binasında basın toplantısı düzenleyerek İYİ Parti Denizli Milletvekili Aday adaylığını açıkladı… Neden Milletvekili Aday adayı olduğunu ve hedeflerini de açıklayan Oymak’ın basın toplantısı Metropol TV’den canlı yayınlandı.

İYİ Parti il binasında basın toplantısı düzenleyen Gülnur Oymak, Denizli Milletvekili Aday adaylığını açıkladı… Oymak neden Milletvekili Aday adayı olduğunu ve hedeflerini de anlattı.

Oymak siyasi hayatını anlatarak başladığı basın toplantısında ”2017 yılında Sayın Akşener ile Kadınlar için Adalet Yürüyüşü ile başladığım İYİ Partili yolculuğum bugün İYİ Parti’de Milletvekili Aday Adayı olmamla devam ediyor. Denizli’de kadınların sesi olmak için aday adayı oldum.  Siyasete yeni başlamadım. 1992 yılından beri siyasetin içindeyim. STK’larda kuruculuk ve yöneticilik yaptım. İYİ Parti’de birçok görevde bulundum. İYİ Parti kurulduğunda aday adayı oldum. Danışma Meclisi Üyeliği yaptım. İl delegesiyim. Kamu yönetimi, siyaset bilimi. Sosyal hizmet eğitimi aldım. Oğlumla birlikte adaleti bitirdim. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı yaptım. Türk Kadınlar Konseyi, Onkoloji Derneği başta olmak üzere birçok dernekte görev yaptım. Yaptığım işi hep gönül elçisi olarak yaptım. STK’larda kadın arkadaşlarımla yan yana yürüdüm” dedi.

Oymak açıklamasının devamında “Ekibimle birlikte kadınların ve Denizli’nin sesi olacağız. Cumhuriyetin ikinci yüzyılında cesurlar hareketi sayın Akşener ile birlikte çıktığımız bu yolda yine iktidarı yaşayacağımıza Cumhuriyetin 100. Yılında söz veriyorum. İstanbul Sözleşmesi’nin tekrar yürürlüğe girmesini sağlayacağız.  Kadına şiddetle mücadele ettik ve etmeye de devam edeceğiz. İstanbul Sözleşmesi’nin ne kadar önemli olduğu yine anlaşıldı. Kadınlar el ele birlikte mecliste olmalı ve kendi haklarımızı savunmalıyız” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon