CHP’li başkan, AK Partili yöneticiyi yanına alarak MHP’ye “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.
(METROPOL HABER)
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe başkanlığı seçimlerinin ardından Honaz’da örnek bir siyasi nezaket tablosu yaşandı. Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Ali Sertel ile birlikte, MHP Honaz İlçe Başkanlığı’na seçilen MHP Honaz İlçe Başkanı Ali Ekin ve İlçe Başkan Yardımcısı Yüksel Ercan’ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti.
Ziyarete ilişkin memnuniyetini dile getiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, samimi bir atmosferde geçen buluşmada ilçenin geleceğine dair konuların ele alındığını belirtti. Kepenek, yaptığı açıklamada, "MHP Honaz İlçe Başkanı Ali Ekin ve İlçe Başkan Yardımcısı Sayın Yüksel Ercan’a, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Ali Sertel ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samimi bir sohbet gerçekleştirdiğimiz ziyarette ilçemiz üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.
Yerel siyasette diyalog ve iş birliği kültürünün önemine dikkat çeken bu anlamlı ziyaret, Honaz kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.
0 Yorum