EKONOMİ

GAMATEKS TEKSTİL İNOVASYON LİGİ ÖDÜLÜ ALDI

GAMATEKS TEKSTİL İNOVASYON LİGİ ÖDÜLÜ ALDI
7. Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi Ödülleri sahiplerini buldu. 7. Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi ödülü almaya hak kazanan firmalardan biride Denizli’den GAMATEKS Tekstil oldu.

TechXtile Start-Up Challenge bünyesinde gerçekleştirilen ve tekstil alanında inovasyona yatırım yapan firmaların teşvikini artırmak üzere her yıl düzenlenen 7. Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi Ödülleri büyük bir ödül töreni ile sahiplerini buldu. 7. Türkiye Tekstil İnovasyon Ligi ödülü almaya hak kazanan firmalardan biride Denizli’den GAMATEKS Tekstil oldu.



GAMATEKS Tekstil Ar-Ge Merkezi Direktörü Ayşe Şalap bu önemli başarıyı Denizli Metropol’e özel değerlendirdi.  Şarap “1984 yılında Osman Aydınlı tarafından Denizli'de üretim faaliyetlerine başlayan GAMATEKS 100 bin metrekare kapalı alan üzerinde 3 bin 500’den fazla çalışanıyla kumaştan konfeksiyona 5 ülkede, 8 farklı noktada hizmet veren tam entegre üretim tesisidir.  2014 yılında İtibaren Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında yerini almıştır. M&S Plan A ve F&F “Think Global@Local” projeleriyle GAMATEKS dünyanın ilk ekolojik boyahanesi olarak tescillenmiştir” dedi.



Ayşe Şalap açıklamasının devamında ise “Biz GAMATEKS olarak her şey farkındalıkla başlar diyoruz ve bizim için İnovasyon sürdürülebilir rekabetin temel dinamiklerinden biridir. Toplumsal bir farkındalık, yeniliğe açık olmak, ülke yönetiminin katkısı, yenilikçi işletme kültürü gerektirir. Başarılı bir inovasyon için öncelikli ihtiyaç stratejidir. GAMATEKS’in en önemli stratejileri İnovasyon fikirlerinin tartışılarak geliştirilmesi, esnek bir işletme yapısı, inovasyonu destekleyen bir lider ve yönetim anlayışıdır.  Sözlerimi Einstein’in bir sözü ile bitirmek istiyorum. ‘Başarılı olmaya çalışmayın. Bunun yerine bir değer sunmaya çalışın‘ GAMATEKS Ailesi olarak hepinize sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyoruz. Başarı bütün ekip arkadaşlarımızındır” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon