EKONOMİ

FİLİZ “DENİZLİ’DE İŞ ADAMLARI PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR”

FİLİZ “DENİZLİ’DE İŞ ADAMLARI PANDEMİ SONRASINA HAZIRLANIYOR”
Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necip Filiz, Denizlili iş insanlarının pandemi sonrası döneme hazırlandığını belirterek, “Denizlili yatırımcılarımızın bizden çok ciddi arsa talepleri var. İş insanlarımız yatırımlarla dünya koronavirüs sonrası sürece başladığında oluşacak yeni talebe karşılık verecek üretim kapasitesini şimdiden kurmak istiyor” diye konuştu.    

ÖZEL HABER
Denizli Organize Sanayi Bölgesi dışındaki 684 bin metrekarelik bir alan özel bir ıslah OSB kanunu çıkması ve yönetim kurulunun girişimleri ile Denizli OSB’ye dahil edildi. Toplam alan 5 milyon 100 binlik bir alana ulaştı. Bu daha çok istihdam, daha yeni fabrikaların açılması demek. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından 2021 yatırım yılı ilan edilmişti. Yatırımcıların ilgisini Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Necip Filiz Denizli Metropol canlı yayınında değerlendirdi.



Filiz, Metropol Gündemi programında konuşarak “Denizlili yatırımcılarımızın çok ciddi arsa talepleri var. Bununla ilgili projemiz sürüyor. Sanayi Bakanlığı onayı ile gerçekleşti. Alt yapı çalışmalarına önceden başladık. Denizli OSBÜK Yönetim Kurulu toplantısında sadece Denizli değil, Adana, Antep ve Diyarbakır’da da tüm OSB’lerde ciddi arsa tahsis talebi mevcut olduğunu söylediler. Tüm OSB’lerde yatırımlar artıyor. Teşviklerde var tabi. İş adamlarımız pandemi sonrası döneme hazırlanıyor. Mali gücü, finansman imkanı olanlar, devletimizin teşvikleri ile birlikte yatırımlarını şimdiden yapıyorlar. Dünya koronavirüs sonrası sürece başladığında oluşacak yeni talebe karşılık verecek üretim kapasitesini böylelikle ellerinde hazır tutmuş olacaklar” diye konuştu.   

DENİZLİ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI NECİP FİLİZ’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon