EKONOMİ

ERDOĞAN, CANLI YAYINDA CEP TELEFONU NUMARASINI NEDEN VERDİ?

ERDOĞAN, CANLI YAYINDA CEP TELEFONU NUMARASINI NEDEN VERDİ?
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, seçildiği günden bu yana sahada olmayı sürdürüyor. Pandemi dönemi öncesinde olduğu gibi yine üyelerinin yanında olan Erdoğan, bu dönemde ulaşamadığı, dokunamadığı üyelerine çağrıda bulunarak, Denizli Metropol canlı yayınında cep telefonu numarasını verdi.

ÖZEL HABER
Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli Metropol’de, Metropol Gündemi programının Sinpaş Aqua City Denizli’den gerçekleştirilen canlı yayınına konuk oldu. Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, seçildiği günden bu yana sahada olmayı sürdürüyor. Pandemi dönemi öncesinde olduğu gibi yine üyelerinin yanında olan Erdoğan, bu dönemde ulaşamadığı, dokunamadığı üyelerine çağrıda bulunurken, Denizli Metropol canlı yayınında cep telefonu numarasını verdi. Erdoğan 24 saat üyelerinin hizmetinde olduğunu vurgulayarak, şeffaf bir yönetim anlayışı sergilediğini bir kez daha ortaya koydu.



Erdoğan “Biz sürekli sahadayız. Esnafımızın en sıkıntılı döneminde yanındayız. 700’e yakın esnafımızı kapı kapı ziyaret ettim, yarın da edeceğim. Biz çünkü bu görevleri, namusumuz kabul eder, namusa olan hassasiyet, sadakat ne ise onu ortaya koyarız. Bu süreçte de ulaşamadığım, gidemediğim, esnafım vardır. Darda, zorda olan kardeşim vardır. 20 bin üyem var. Canı gönülden her birine dokunmaya çalışıyorum. Ama bazılarına dokunamıyor olabilirim. Ama şunu bilsinler… Öyle bir şey varsa, bizim telefonlarımız, gece, gündüz; Cumartesi - Pazar açık. Arkadaşlara talimatımda şu… “Arkadaşlar başkanla görüşeceğim diyen her kim olursa olsun sakın ola kimsin, necisin nesin diye, böyle bir cevap istemiyorum direk Uğur Erdoğan’ın telefonunu vereceksin. Diyeceksin ki başkanın telefonu 0 532 515 20 22”… Biz 24 saat hizmetteyiz. Bu kadar açık. Benim kurumum dahil Cumartesi, bayram, Pazar demeden 22.00’ye kadar milletin huzurunda” diye konuştu.      

ERDOĞAN, CANLI YAYINDA CEP TELEFONU NUMARASINI VERDİ.. İŞTE O ANLAR..


 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon