EKONOMİ

ERBAKIR OLMASA, O FİRMALAR OLMAZDI

ERBAKIR OLMASA, O FİRMALAR OLMAZDI
Erbakır, Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında yer alarak ödül aldı. Erbakır Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, bu büyük başarıyla ilgili Denizli Metropol’e konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 yılında DENİB üzerinden imalatçı/ihracatçı bazında ihracat yapan ve sektörlerinde 1. olan DENİB üyesi 41 firmaya ödüllerini DENİB 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde vererek, ihracatçı firmaları onurlandırdı.

MÜJDAT KEÇECİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Erbakır, Denizli İhracatçılar Birliği, 2021 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde DENİB üzerinden imalatçı bazında ihracat yapan ilk 20 firma arasında yer alarak ödül aldı. Erbakır Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, bu büyük başarıyla ilgili Denizli Metropol’e konuştu. Keçeci “Tekstil ihracatı yapan firmalarımızın hepsi ürünlerini pamuktan üretiyor. Laodikya’dan bugüne tekstil atölyelerini görüyoruz. O tarihten bu yana Denizli’nin ürünü tekstil... Bakır ve kablo öyle değil. Denizli’de değerlendirilen insanların içinde Erbakır ana şirket. Arkasında belki 15 tane kablo şirketi var. Erbakır’ın başarısı işte burada. Erbakır olmasa o kablo fabrikaları olmaz. Bir tekstil fabrikası için bu olmazsa diğerleri olmaz diyemiyorsun. Onun için Erbakır’ın Denizli, bölge ve ülkedeki yeri çok önemli. 750 kişi çalışıyoruz ve 1 milyar Dolar ihracat yapıyoruz diyoruz ama, kablo şirketlerinin çalışanları ile istihdam 10 bine çıkıyor. İhracatta 1,6 milyar dolara yaklaşıyor, bakır ve kablo; tekstile ihracat anlamında çok yaklaştı. Erbakır’ın önemi büyük.  Erbakır ana firma. Firmalarımız birbirini destekliyor. Başarı başarıyı beraberinde getiriyor. Biz Erbakır olarak böylesine başarıları göstermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon