EKONOMİ

EGİFED BAŞKANI AYDIN BUĞRA İLTER’DEN DEGİAD’A ÖVGÜ

EGİFED BAŞKANI AYDIN BUĞRA İLTER’DEN DEGİAD’A ÖVGÜ
Kısa adı EGİFED olan ve merkezi İzmir’de bulunan Ege Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Aydın Buğra İlter, DEGİAD’ın Genel Kurulu’na katılmak ve mevcut Başkan Hakan Urhan’a destek olmak için Denizli’ye geldi. Başkan İlter, Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulunarak, DEGİAD’ın parmakla gösterilecek lider bir dernek olduğunu söyledi.

ÖZEL HABER
Denizli iş dünyasının merakla beklediği, Denizli Genç İş İnsanları Derneği (DEGİAD) genel kurulu DEGİAD Sadık Emre Çaputçu Yönetim Binası’nda gerçekleşti. 425 Aktif üyesi bulunan derneğin 15.Dönem Yönetim Kurulu, Denetleme ve Haysiyet Divanı’nın da seçildiği genel kurulda 14.Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Urhan, 15.Dönemin de Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Tek liste ile gidilen genel kurula katılım yüksekti. Genel kurula, DEGİAD Geçmiş Dönem Başkanları, EGİFED Başkanı Aydın Buğra İlter ve EGİAD Başkanı Alp Avni Yelkenbiçer de katıldı.

Kısa adı EGİFED olan ve merkezi İzmir’de bulunan Ege Genç İş Adamları Dernekleri Federasyonu Başkanı Aydın Buğra İlter, genel kurul öncesi Denizli Metropol’ün sorularını yanıtladı. Başkan İlter DEGİAD’dan övgü ile bahsederek DEGİAD’ın parmakla gösterilecek lider bir dernek olduğunu söyledi. İlter “DEGİAD üyemiz. Lider ve örnek derneklerimizden biri. Buraya Hakan Urhan Başkanımıza ve ekibine destek olmak için geldik. DEGİAD Türkiye’de lider ve parmakla gösterilecek örnek bir dernek. Kurumsal kültür ve yapıya sahip. Özüne bağlı bir dernek” dedi.

İlter ayrıca İzmir’den Denizli’nin ve iş dünyasının nasıl göründüğünü de açıklayarak “Denizli tüm Ege Bölgesi içinde çok önemli bir şehir. İhracat ve üretim potansiyeli yüksek. Bölge ve ülkenin gözbebeği. Potansiyelinin artması için limanlara daha hızlı bağlanması, otoyol ve demir yolu ağları ile ilgili yatırımların tamamlanması lazım. Bunların çözülmesi ile performansını daha da katlayacaktır” diye konuştu.

EGİFED BAŞKANI AYDIN BUĞRA İLTER’İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon