EĞİTİM

REKTÖR KUTLUHAN'DAN ÖNEMLİ MESAJ: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, DENİZLİ’NİN ÜNİVERSİTESİDİR

REKTÖR KUTLUHAN'DAN ÖNEMLİ MESAJ: PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ, DENİZLİ’NİN ÜNİVERSİTESİDİR
Denizli Metropol’de yeni yayın döneminin önemli programlarından Metropol Meydanı; ikinci bölümünde Pamukkale Üniversitesi Kurmaylarını ağırladı. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 fakültenin Dekanının katıldığı programda Rektör Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulunurken “Üniversitemiz şehirle bütünleşmiştir. Pamukkale Üniversitesi Denizli’nin Üniversitesidir” dedi.

ÖZEL HABER
Denizli Metropol’de, Metropol Meydanı programının ikinci bölümü PAÜ yerleşkesi içinde bulunan Hasan Kasapoğlu Kültür Merkezi’nden canlı yayınla gerçekleştirildi… Canlı yayında “Metropol Meydanı” programının konukları Pamukkale Üniversitesi Kurmayları oldu…



PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 Fakültenin Dekanının katıldığı programda katılımcılar Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Metropol Meydanı ilk bölümünde olduğu gibi yine birçok ilkleri yaşattı. 1992 yılında kurulan Pamukkale Üniversitesi’nde ilk kez tüm yönetim kademesinin katıldığı bir program gerçekleştirilirken, yine izleyici rekoru kırıldı.



Rektör Kutluhan, Rektör Yardımcıları ve 17 Fakülte Dekanının tek tek söz aldığı programda Pamukkale Üniversitesi yeni eğitim yılına ve yüz yüze eğitime hazır mı? Üniversite – Sanayi iş birliğinde gelinen son nokta, Üniversiteye yapılacak yeni yatırımlar ve projeler.. PAÜ Teknokent çalışmaları konuşuldu…



Canlı yayında PAÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, çok önemli açıklamaların altına imza attı. Kutluhan, Pamukkale Üniversitesi ile Denizli’nin bütünleştiğine dikkat çekerek, Pamukkale Üniversitesi’nin yatırım ve projeleri için devlet desteği olduğunu, ancak Denizli desteği de beklediklerini söyledi. Rektör Kutluhan “Bizim Denizli’den bizi destekleyin bize güvenin isteğimiz ve arzumuz var. Bu algı oluştu.  Yardım ve destekler başladı. Buradan teşekkür ediyorum. Pamukkale Üniversitesi bir devlet üniversitesi ama bizim tanımlamamız şöyle Pamukkale Üniversitesi şehirle bütünleşmiş bir üniversitedir ve Denizli’nin üniversitesidir” diye konuştu.

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KUTLUHAN’IN METROPOL MEYDANI’NDAKİ AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon