EKONOMİ

BASİAD, FASHION TECH FUARI’NDA

BASİAD, FASHION TECH FUARI’NDA
Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fuar İzmir’deki Fashion Tech Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı’na katılım sağladı. Heyet, Denizli firmalarının stantlarında ziyaret etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve İzgi Fuarcılık tarafından organize edilen Fashıon Tech Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makinaları, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı kapılarını Fuar İzmir’de açtı.



Fashion Tech, hazır giyim, konfeksiyon ve tekstil makinaları sektörünü bir araya getirmek ve anlamlı ticari bağlantılar kurulmasına aracılık etmek hedefi ile yola çıkarken, fuara Denizli tekstil sektöründen de önemli katılım sağlandı.



Kısa adı BASİAD olan Babadağlı Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Şeref Arpacı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Fuar İzmir’deki Fashion Tech Hazır Giyim, Konfeksiyon ve Tekstil Makineleri, Tekstil Baskı Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Heyet, Denizli firmalarının stantlarında ziyaret etti. Ayrıca Denizli İhracatçılar Birliği standını da ziyaret eden BASİAD Heyeti, fuar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon