EKONOMİ

DÜNYA EV TEKSTİLİNDE DENİZLİ’Yİ TAKİP EDİYOR

DÜNYA EV TEKSTİLİNDE DENİZLİ’Yİ TAKİP EDİYOR
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’na katılan Turkuaz Tekstil Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Zeybekci, fuarla ilgili Denizli Metropol’e özel değerlendirmelerde bulundu. Zeybekci “Ev tekstili tekrar bir ivme yakalamış gözüküyor. Bunun faydalarını göreceğiz. Dünya; Denizli ve Türkiye’yi takip ediyor ev tekstili ile ilgili” diye konuştu.

ÖZEL RÖPORTAJ
Hometex Ev Tekstili ve Aksesuarları Fuarı’nda 655 ulusal ve uluslararası firma var. Denizli’den 83 firmanın katıldığı fuarın nabzını tutan Denizli Metropol, Denizlili firmaları stantlarında ziyaret etti ve fuarla ilgili görüşlerini yansıttı. Fuara katılan Denizlili firmalardan biri olan Turkuaz Tekstil’in Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Zeybekci, fuarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

ATİLLA ZEYBEKCİ'NİN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...

Zeybekci “Fuarı çok olumlu buluyorum. İnsanlar fuarları çok özlemiş. Fuar çok güzel geçti. Hayırlı olsun hepimize. Çok olumlu geri dönüşler olacağını düşünüyorum. Özellikle mevcut müşterilerimiz haricinde yeni müşterilerle çok güzel temaslar yakaladık. Çok farklı ülkelerden müşteriler vardı. Savaşın direk etkilediği ülkelerden müşterilerimiz yok bu fuarda. İş hacmimizi arttırmakla ilgili diğer fuarların nasıl geçeceği önemli. Olumlu bir hava var. Sanki ev tekstili tekrar bir ivme yakalamış gözüküyor. Bunun faydalarını göreceğiz. Dünya Denizli ve Türkiye’yi takip ediyor ev tekstili ile ilgili. Bizde çalışmalarımızı yürütüyor ve ciddi bütçeler ayırıyoruz” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon