EKONOMİ

DENİZLİ BİLİŞİM SEKTÖRÜNE ÇALIŞAN YETİŞTİRİYORLAR

DENİZLİ BİLİŞİM SEKTÖRÜNE ÇALIŞAN YETİŞTİRİYORLAR
Büyük kitleler için bir oyun geliştirme ekosistemi olan Denizli merkezli Tiplay Studio’nun CEO’su Mehmet Umut Ermeç, firma olarak Denizli’de bilişim sektörü için çıraklık eğitim programı düzenlediklerini belirterek, Denizli Metropol aracılığıyla bilişim sektörüne meraklı gençleri, programlarına katılmaya davet etti.

ÖZEL RÖPORTAJ
Türkiye bilişim dünyasında yetişmiş çalışan sorununu gidermek isteyen Denizli merkezli Tiplay Studio’nun CEO'su ve Kurucu Ortağı Mehmet Umut Ermeç, çıraklık eğitim programı düzenlediklerini Denizli Metropol’e açıkladı.

MEHMET UMUT ERMEÇ'İN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Ermeç “Çıraklık programımız bizim aslında çok inovatif bir eğitim kanalı. Herhangi bir profesyonel deneyimi olmayan, eğitim geçmişi olmayan arkadaşlarımızı belirli yetenek setlerine, motivasyon sahibi olmak kaydıyla bünyemize katarak eğitiyoruz ve bu şekilde profesyonel bir kariyer fırsatı yaratıyoruz. Şimdiye kadar 36 kişiyi yetiştirdik. Bünyemizde çalışan arkadaşlarımızın yarısından fazlası bu çıraklık eğitim programını bitirerek bizimle çalışmaya başladı. Buradan tüm genç arkadaşlarımıza seslenmek istiyorum. Denizli’de böyle bir fırsat var. Oyun tasarımcısı, yazılımcısı, sanatçısı gibi alanlarda kariyer elde etmek istiyorlarsa, çıraklık eğitim programımıza mutlaka başvursunlar” diye konuştu.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon