EKONOMİ

DENİZLİ’DEN İSTANBUL’A MESAJIM DENİZLİ’YE GİDİN GÜÇLENİN

DENİZLİ’DEN İSTANBUL’A MESAJIM DENİZLİ’YE GİDİN GÜÇLENİN
Pamukkale Üniversite İşletme Topluluğu tarafından düzenlenen İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik Konferansı’na konuşmacı olarak katılan Otokoç Otomotiv, Volvo, Ford ve Ford Truck Direktörü Tanıl Akçaoğlu, etkinlik sonrası Denizli Metropol’e özel açıklamalarda bulundu. Akçaoğlu “Etkinlik beni çok heyecanlandırdı. “Yoruldunuz” dediler. Ne yorgunluğu ben güçlenerek dönüyorum Denizli’den. Denizli’den İstanbul’a mesajım, Denizli’ye gidin orası güçlendirir insanı olur” diye konuştu. 

ÖZEL RÖPORTAJ
Pamukkale Üniversite İşletme Topluluğu tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen “İş Dünyasında Hedef, Girişimcilik ve Liderlik” etkinliği Pamukkale Üniversitesi'nde gerçekleştirildi. Sadık Grubu ana sponsorluğunda düzenlenen etkinliğe her biri kendi sektöründe markalaşmış sanayi kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katıldı.

TANIL AKÇAOĞLU'NUN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ...


Etkinlikte sunumunu gerçekleştiren Otokoç Otomotiv, Volvo, Ford ve Ford Truck Direktörü Tanıl Akçaoğlu, etkinlik sonrası Denizli Metropol’e yaptığı özel açıklamada “Çok güzel bir etkinlik oldu. Dün akşam genç arkadaşlarımızla birlikteydik. Ben bir gün önce geldim. İyi ki gelmişim. Müthiş bir dinamizm var. Bu organizasyon ismiyle gelenekselleşmiş ve ün yapmış bir organizasyon. Bu kadar büyük bir hazırlık ve heyecan. Bu kadar derin sorular beni de çok heyecanlandırdı. “Yoruldunuz” dediler. Ne yorgunluğu ben güçlenerek dönüyorum Denizli’den. Denizli’den İstanbul’a mesajım, Denizli’ye gidin orası güçlendirir insanı olur” diye konuştu. 
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon