EKONOMİ

DSO’DAN İZMİR MODEL FABRİKA’YA TEKNİK İNCELEME

DSO’DAN İZMİR MODEL FABRİKA’YA TEKNİK İNCELEME
İşletmelerde insan, makine, ekipman, hammadde, malzeme, zaman ve enerji kaynaklarını verimli şekilde kullanmayı amaç edinen Model Fabrikalardan birini Denizli’ye kazandırmaya hazırlanan Denizli Sanayi Odası, İzmir model fabrikaya teknik ziyaret gerçekleştirdi.

Denizli Model Fabrika'nın kurulum ve işletim süreçlerine dair yapılan geliştirme ziyaretleri kapsamında, DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki teknik heyet tarafından, Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi İzmir Model Fabrika’ya inceleme ziyareti gerçekleştirildi.



DSO Heyetinde; Model Fabrikadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Emre Boz, Meclis Üyesi ve Verimlilik Komisyonu Başkanı Ayhan Doğrar, Meclis ve Verimlilik Komisyonu Üyeleri Metin Okan, M. Orhan Ödemiş, Verimlilik Komisyonu ve Meslek Komitesi Üyesi İbrahim Onur Yıldırım, Bilişim Komisyonu Üyeleri Göktuğ Hançer ve Murat Kayacık, DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tillem, Sanayi ve Raporlama Uzmanı Özge Çerezci yer aldı.



İzmir Model Fabrika ziyaretinde Heyeti, İZTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı ve İzmir Model Fabrika Başkanı E. Cemal Elmasoğlu ile EBSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve İzmir Model Fabrika Başkan Yardımcı Metin Akdaş ve İZTO Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri karşıladı. Ardından Model Fabrika'nın kurulum ve işletim süreçlerine dair bilgi verildi.



Model Fabrika Direktörü İbrahim Anıl Okcu, üretim ve teknik süreçler hakkında detaylı bir sunum yaptı. Daha sonra DSO Heyeti, İzmir Model Fabrika’daki üretim hatlarında incelemelerde bulundu, detaylı bilgi aldı.



Başkan Kasapoğlu, Denizli sanayisinin gelecek vizyonunu desteklemek, dijitalleşme, verimlilik ve sürdürülebilirlik hedeflerine bir adım daha yaklaşmak için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, bu ziyaret sonrasında edinilen bilgiler ve kurulan iş birliğiyle, Denizlili sanayicilere katkı sunmak istediklerini kaydetti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon