EKONOMİ

DENİZLİ SANAYİ ODASI VE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI İŞ BİRLİĞİ YAPACAK

DENİZLİ SANAYİ ODASI VE EGE BÖLGESİ SANAYİ ODASI İŞ BİRLİĞİ YAPACAK
Denizli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ve beraberindeki teknik heyet, Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO)’ya iş birliği ve nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

DSO Heyetinde; Model Fabrikadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enis Emre Boz, Meclis Üyesi ve Verimlilik Komisyonu Başkanı Ayhan Doğrar, Meclis ve Verimlilik Komisyonu Üyeleri Metin Okan, M. Orhan Ödemiş, Verimlilik Komisyonu ve Meslek Komitesi Üyesi İbrahim Onur Yıldırım, Bilişim Komisyonu Üyeleri Göktuğ Hançer ve Murat Kayacık, DSO Genel Sekreteri Dr. Sezgi Akbaş, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Tillem, Sanayi ve Raporlama Uzmanı Özge Çerezci yer aldı.



EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar’ın makamında gerçekleştirilen ziyarette, Başkan Yardımcısı Metin Akdaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Turhan ve Haydar İnaç ile EBSO Genel Sekreteri Mustafa Kalyoncu da yer aldı.



Görüşmede, kurulum aşamasında olan Denizli Model Fabrika gündeminde İzmir Model Fabrika ziyaretinin değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca ihracat yapan firmaların vize sorunu, mesleki eğitimin güçlenmesi, nitelikli ara eleman ihtiyacı ve güncel ekonomik konular ele alındı.



Ege Bölgesinin iki önemli sanayi şehri olan İzmir ve Denizli’nin sanayi potansiyeline ve üretim gücüne dikkat çekerek, bugüne kadar kurulan iyi ilişkilerin artarak devam edeceğini belirten Başkan Kasapoğlu, nazik ev sahiplikleri ve bilgi paylaşımları için Başkan Yorgancılar’a teşekkürlerini sundu.



Ziyaretleri nedeniyle Başkan Kasapoğlu’na ve DSO Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür eden Yorgancılar ise, üretime, ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak için birlikte çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Ziyaretin sonunda, Başkan Kasapoğlu, Başkan Yorgancılar’a Denizli’de üretilen Çeşm-i Bülbül ve DSO’nun hazırladığı Sanayinin Kadim Şehri Denizli kitabını takdim etti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon