EKONOMİ

DSO BAŞKAN YARDIMCISI SERTER, TARIM BAKANIYLA NE KONUŞTU? VERDİĞİ DOSYADA NE VARDI?

DSO BAŞKAN YARDIMCISI SERTER, TARIM BAKANIYLA NE KONUŞTU? VERDİĞİ DOSYADA NE VARDI?
Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Serter, bir dizi temaslar için Denizli’ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı ile görüştü… Serter; Bakan Yumaklı’ya bir dosya sundu.

Bir dizi ziyaret için Denizli'ye gelen Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İlk olarak Acıpayam’da faaliyet gösteren Tarım Kredi Süt Tesisi'ni ziyaret eden Bakan Yumaklı, ardından Denizli Valiliği’ni ziyaret etti. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne geçen Bakan Yumaklı, ardından Gıda Kontrol Laboratuarı’nı ziyaret etti. 



Bakan Yumaklı daha sonra sektör paydaşlarıyla gerçekleştirilen, kentin talep ve sorunlarının ele alındığı toplantıya katıldı. Denizli Polis Evi'nde yapılan 'Sektör Paydaşları Toplantısı'na Denizli protokolü, sektör temsilcileri katılım sağladı. Toplantıda, Denizli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Serter, içerisinde Denizli Makina İhtisas OSB ile ilgili yürütülen çalışmalar ve DSO 9. Meslek Komitesi (Ahşap, Kâğıt, Basım ve Mobilya) Üyelerinden gelen taleplerin yer aldığı dosyayı, Bakan Yumaklı'ya iletti.
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon