EKONOMİ

DİKAB’DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

DİKAB’DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI
Kısa adı DİKAB olan Denizli İş Kadınları Birliği Derneği Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir araya geldi.

Denizli İş Kadınları Birliği Derneği Üyeleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir araya geldi. Ruma Restoran’da buluşan dernek üyeleri Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı. Etkinliğe Başkan Nimet Kaçan ile birlikte Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşen Zeybekci, Gülcan Mutlubaş, Meral Özten, Vildan Yiğit, Selda Küçüker, Filiz Işıktaş, Zahide İlgeri, Funda Değirmenci, Ahu Sulayıcı, Reyyan Bozkurt, Hilal Tütüncü, Hülya Düdükçü, Burçak Korkutalp, Ülkü Emer, Selin Merpez, Emel Demir, Şadiye Baykent, Hümeyra Bakmallı, Demet Atilla, Senem Alabaş ve dernek üyeleri katıldı.



Denizli İş Kadınları Birliği Derneği Başkanı Nimet Kaçan, Denizli Metropol’e yaptığı açıklamada “Pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıldır bir araya gelemiyor, etkinliklerimizi yapamıyorduk. Uzun bir aranın ardından ilk etkinliğimizi bu anlamlı günde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde yapmış olduk. Dernek üyelerimizle sosyal mesafe ve maske kuralları çerçevesinde buluştuk. Hasret giderdik. Yeni dönemde yapacağımız etkinliklerimizi konuşma fırsatı bulduk. Bu kapsamda tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.   
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon