EKONOMİ

DESİAD ÜYESİ ENGİN ÇOBAN, PANDEMİNİN HİZMET SEKTÖRÜNE ETKİSİNİ ANLATTI

DESİAD ÜYESİ ENGİN ÇOBAN, PANDEMİNİN HİZMET SEKTÖRÜNE ETKİSİNİ ANLATTI
Denizli Metropol’de “Metropol Meydanı” programı DESİAD Üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Katılımcılar, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili soruları yanıtladı. Denizli’de hizmet sektörüne pandeminin etkisi ile ilgili konuşan DESİAD Üyesi ve Beyaz İnci Düğün Salonu İşletmecisi Engin Çoban önemli açıklamalar ve tespitlerde bulundu.

ÖZEL HABER
Yeni yayın dönemine 1 Eylül 2021 itibariyle start veren Denizli Metropol, yeni döneme yeni programı ile “Merhaba” dedi. “Metropol Meydanı” programı başladı. Çok katılımlı, çok sesli Sinpaş Aquacity Amfi Tiyatro’dan gerçekleşen canlı yayında program konukları DESİAD Yönetim ve İstişare Kurulu Üyeleri oldu. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği katılımcıları, kent ve ülke ekonomisi ile ilgili son güncel ve gündem konuları Ümit Yakuphan’ın moderatörlüğünde konuştu. Denizli’de hizmet sektörüne pandeminin etkisi ile ilgili konuşan DESİAD Üyesi ve Beyaz İnci Düğün Salonu İşletmecisi Engin Çoban önemli açıklamalar ve tespitlerde bulundu.



Çoban “2020 sezonunda 15 ay uzun bir kapanma süreci yaşadık. Açıldığımızda personel ve maliyetlerimizin yerinde durmadığını gördük. Düğün sezonu açıldı, her günümüz yoğun dolu dolu geçiyor. Evet düğün sezonu çok yoğun, ancak eski karlılıklar yok, çok düştü. Gıda sektöründe de benzer sıkıntılar var. Pandemiden dolayı önümüzü göremediğimizden dolayı ürünleri geçen seneden alıp depolayamadık. Açılışla birlikte ise özellikle gıda fiyatlarının birçok üründe yüzde yüz arttığını gördük. Bu da sektörü çok etkiledi” diye konuştu.

DESİAD ÜYESİ VE BEYAZ İNCİ DÜĞÜN SALONU İŞLETMECİSİ ENGİN ÇOBAN’IN AÇIKLAMALARINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ…
HABER MERKEZİ

HABER MERKEZİ

0 Yorum

Yorum yaz

fixed-whatsapp-icon